elinstal


Go to content

Centrale termice pe gaz

Produse


Bosch Gaz 3000 W este o centrala combi de 24 kW: asigura, īn acelasi aparat, īncalzirea eficienta a locuintei si apa calda pentru consumul casnic. Necesita un spatiu minim pentru montaj.


Bosch Gaz 5000 W
este o centrala termica murala conventionala, combi, cu tiraj fortat, disponibila īn 2 variante : la 24 kW si la 28 kW. Centrala dispune de o automatizare performanta : panoul de comanda Heatronic 3.


Bosch Gaz 5000 WT
:
Solutia centralei termice murale cu boiler īncorporat asigura apa calda la discretie. Centrala cuprinde un boiler de 48 litri integrat īn corpul aparatului si furnizeaza un debit de pāna la 18,5 litri pe minut, realizānd īncalzirea completa a apei din boiler īntr-un interval de 17 minute. Se asigura un confort de apa calda de 3 stele. Boilerul īncorporat mentine temperatura apei constanta si o furnizeaza rapid, īn cāteva secunde de la deschiderea robinetului.


EOLO Star 24 kW este o centrala murala cu camera etansa si tiraj fortat cu schimbator bitermic, caracterizata printr-o simplitate constructiva deosebita si dimensiuni de gabarit foarte reduse (doar 24 cm adāncime), care īi permit instalarea chiar īn interiorul mobilierului suspendat din bucatarie sau īn general īn spatii limitate


EOLO Mini kW este o centrala de perete compacta destinata īncalzirii ambientului si productiei instantanee de apa calda menajera, care datorita dimensiunilor reduse si prestatiilor ridicate, reprezinta o solutie foarte potrivita atāt pentru apartamente, cāt si pentru toate acele situatii īn care spatiul disponibil pentru instalarea centralei este limitat


EOLO Maior kW este o centrala termica de perete cu camera etansa si tiraj fortat, omologata pentru functionare atāt īn interiorul cāt si īn exteriorul cladirilor, īn locuri partial protejate, permitānd īn acest fel economisirea spatiului locuibil din interiorul cladirii. Centrala se caracterizeaza printr-un elegant design Schumann cu capac pentru panoul de comanda, care īmpreuna cu dimensiunile reduse permit integrarea facila īn ambientul si mobila din īncapere, satisfacānd orice exigentae de instalare.

Acasa | Servicii | Produse | Certificari | Contact | Utile | Site Map


Copyright © 2010 ELINSTAL - IDS Design

Back to content | Back to main menu