elinstal


Go to content

Centrale termice cu condensare

Produse


Bosch Condens 3000 W , functionānd pe gaz metan, este o centrala termica murala cu condensare, cu tiraj fortat , model combi : asigura atāt īncalzirea locuint,ei , cāt si apa calda menajera īn regim instantaneu - totul cu acelasi aparat. Este disponibila īn varianta ZWB28-3C, care realizeaza puterea de 22 kW pentru īncalzire si 28 kW pentru producerea apei calde.


Bosch Condens 7000 W
- 28 kW : modelul ZSBR28-3 produce doar īncalzire; prepara apa calda menajera cu ajutorul unui boiler īncalzit indirect, conectat la centrala.
- 35 kW : modelul ZWBR35-3 produce atāt īncalzire, cāt si apa calda menajera īn acelasi aparat ; modelul ZBR35-3 produce doar īncalzire, prepara apa calda menajera cu ajutorul unui boiler īncalzit indirect, conectat la centrala.
- 42 kW : modelul ZBR42-3 produce doar īncalzire, prepara apa calda menajera cu ajutorul unui boiler īncalzit indirect, conectat la centrala.


VICTRIX Superior kW este centrala murala instantanee cu camera etansa cu putere de 26 sau 32 kW care, gratie tehnologiei condensarii, are un īnalt randament si garanteaza emisii poluante reduse clasa ecologica( 5). Caracteristice acestei centrale sunt sistemul "Aqua Celeris" care reduce substantial timpul de asteptare la furnizarea apei calde si noul grup hidraulic care asigura prestatii sanitare deosebite datorita regulatorului de debit comandat electronic: acesta garanteaza o product,ie abundenta de apa calda la temperatura dorita de utilizator.


VICTRIX Superior kW Plus este centrala murala cu condensare cu putere de 32W predispusa pentru racordarea cu o unitate boiler externa de 80, 105, 120 sau 200 litri produs de Immergas, care garanteaza o productie abundenta de apa calda, ideala pentru locuintele cu mai multe puncte de consum sau orice alta situatie care necesita debite mari īn timp scurt. Centrala este caracterizata de elegantul design Schumann care īi asigura o integrare optima cu mobilierul suspendat al bucatariei sau cu alte amenajari domestice. Centrala si unitatea boiler pot fi instalate si īn spatii diferite, oferind asadar o mare flexibilitate de instalare.


VICTRIX ZEUS Superior kW este noua gama de centrale murale cu condensare cu boiler īncorporat de 54 litri din otel inox, disponibile īn doua versiuni cu puteri termice nominale de 24 kW s,i 32 kW.


VICTRIX 50 si VICTRIX 75 sunt centrale de perete cu condensare ce se caracterizeaza printr-o putere ridicata( (50 kW - 43.000 kcal/h respectiv 72,6 kW - 62.443 kcal/h), un randament deosebit de mare (4 stele conform Directivei 92/42/CEE - maximum posibil!) si printr-o plaja de modulare foarte ampla (de la 20 la 100% din Puterea Nominala).
Sunt prevazute atāt pentru functionarea independenta cāt si pentru cea īn cascada (pāna la 8 aparate), cu avantajul de a garanta un randament total mai ridicat si costuri reduse de functionare.


VICTRIX 90 este o centrala termica murala cu condensare de putere ridicata, de 90,0 kW (77.400 kcal/h).
Este predispusa atāt pentru functionarea independenta cāt si īn cascada (pāna( la 3 aparate), garantānd un randament ridicat si reducerea costurilor de consum. Tehnologia condensarii permite obtinerea prin excelenta a unor randamente ridicate.

Acasa | Servicii | Produse | Certificari | Contact | Utile | Site Map


Copyright © 2010 ELINSTAL - IDS Design

Back to content | Back to main menu